10. prosince 2012

Bioderma tipy

 Dva skvělé krémy, které dají do pořádku i tu neunavenější pleť. Pokud jste si četli něco o řade Matriciane tak víte o co jde. Produkty můžu jedině doporučit. Používáme je doma už tři měsíce a výsledek je evidentní. Pleť je pružnější a zdravější. Navíc ji chrání před vlivy vnějšího prostředí. Matriciane Multi-Défence je určen pro ženy 25+ , aby zabraňoval předčasnému stárnutí pleti, detoxikoval ji a navracel přirozenou obranyschopnost. Matriciane Sérum je na noc a je vhodný s jakýmkoliv výrobkem z této řady, též obnovuje pružnost a pevnost, rozjasňuje a omlazuje :).
 Pigmentové skvrny trápí hodně lidí aniž by si to připouštěli. Já jsem tyto dva výrobky dala odzkoušet mamince, která měla obličej i dekolt plný pigmentových skvrn a fleků a teď po zhruba 3-4 měsících jsme se shodly na tom, že jí jak voda tak i krém na denní použití moc pomohly. Pleť má teď krásně čistou a sjednocenou. Navíc nepoužívá žádný make-up ani pudr a už ani nepotřebuje, přitom jsem ji ho ještě před půl rokem nutila kvůli tomu, aby si právě ony skvrny zamaskovala :).
A nakonec něco pro nás, které máme problém s aknózní pletí. Sébium Gel moussant jsem si naprosto zamilovala, je skvělý. Krásně čistí pleť, že je po něm jemná a když ji přejedete odličovacím tampónem tak zůstane čistý, tak krásně vám pleť vyčistí. Navíc jsem dřív měla hodně mastnou T-zónu, ale od té doby co ho používám k večernímu číštění, tak nemám s tímto problém :). Sébium Pore Refiner je určen na póry, aby je stáhnul a pleť díky tomu byla jemnější, hladší a jasnější. Používám ho hlavně pod make-up, takže jako takovou bází a je perfektní! :) A póry taky stahuje na jedničku! :))

Co vy a Bioderma, využily jste nějakou měsíční akci 1+1 a nebo si koupili limitovanou Sensibio H2O? Nám mamka na Vánoce pořídila v akci Sébium H2O 1+1 (říjnový doprodej akce). Ještě jsem si nezkoušela, tak jsem zvědavá jaká bude :).

14 komentářů:

  1. Já používám řadu sébium a jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Věříš na konec světa? - 21. 12. 2012? a kdyby v ten den byla diskotéka, šla by jsi/půjdeš na ní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, že to není zrovna k tématu,ale zrovna mě to napadlo :)

      Vymazat
  3. ja mám zelenú radu Sebium miceralku, gel, a krem akn fluid a som spokojná ! eliminuje výskyt akné a ked aj občas niečo vybehne krem akn si dám na noc a pupák je preč !
    počula som že je predražená, že sa dá porovnať s drogérkovou kozmetikou atd atd, ale ja sama za seba som nič lepšie ešte nenašla takže nemam potrebu menit ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Biodermu zbožňuji, Sébium řada mi hodně pomohla s aknózní pletí, takže si nemám na to stěžovat

    OdpovědětVymazat
  5. na ten Pore refiner od Biodermy mám už hodně dlouho zálusk, tak snad se dočkám k Vánocům:) v říjnu (?) jsem využila právě akci 1+1 na micelárku ze zelené řady od Biodermy a jsem nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  6. já už delší dobu číhám na 1+1 na tělové mléko z řady Atoderm a teď to vypadá, že tato akce je, tak snad se mi podaří sehnat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151304770454169&set=a.170827104168.114386.165885069168&type=1&theater :))

      Vymazat
  7. Dobré typy,nad biodermou dlouho přemýšlím,asi vyzkouším :)
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak o této akci jsem ani nijak pořádně nevěděla. :) Ale já bych stejně takhle před Vánoci pro sebe nic nekupovala a třeba pro mamku už dárky mám, takže si počkám hezky na další někakou akci a pak to "rozjedu ve velkém". :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pořídila jsem si zelenou micelárku a jsem nadšená, přemýšlím o doplnění krémem tak jsem ráda za tento článek.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. práve dnes som si kúpila osvedčený krém Sensibio, ktorý super upokojuje začervenanú a podráždenú pokožku a nezhoršuje akné, pretože má ľahkú konzistenciu :) neviem sa bez neho zaobísť, najmä teraz v zime :)

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. já si v té akci objednala právě pore refiner a modrou micelárku k Vánocům, tak uvidíme :) doma už mám zelenou.

    OdpovědětVymazat
  12. Sébium H2O si zamiluješ ;) Už ji mám podruhé a nehodlám měnit. V kombinaci s gelem nemá konkurenci.

    OdpovědětVymazat