14. listopadu 2012

Proč je to tak?

Možná si přitom to článku budete klepat na čelo a ptát se sebe samotných proč vám vůbec takové věci píšu, ale blog je jedno z míst kde ze sebe můžu vysoukat to co mě trápí/obtěžuje/uráží a zaráží a dostanu na to odpověď se spousty názory nad kterými můžu přemýšlet a něco si z nich vzít.
Poslední dobou mě trápí to, že v minulosti jsem se pro hodně lidí obětovala, trávila jsem s nimi volný čas, zastávala se jich a snažila se jim pomoct ať už to bylo v jakémkoliv směru. Nikdy jsem jim nijak neublížila ani jim neudělala nic špatného, jen prostě po určitých událostech a věcech, jsem se s nimi přestala stýkat a bavit. To co nechápu je to, proč lidé, pro které jste udělali maximum a nikdy o nich neřekli nic špatného mají tendenci vám ničit život? Proč mají tendenci vás urážet a slovně napadat, aniž by jste jim cokoliv udělali? Hodně mě to zaráží a ve výsledku mě to i hodně mrzí, jelikož mi takové jednání nepřijde fér. A nejhorší na tom všem je, když vás urážejí lidé co v životě nikdy nic pořádného nedokázali. Nechci říkat, že já ano, ale v dnešní době je normální životní styl (bez drog,marihuany,cigaret, dennodenního vysedávání v hospodě....) vcelku úspěch. Proto mě i mrzí, že lidé, kteří žijí takovýmto stylem mají potřebu se navážet do lidí co žijí normální život. Jednoduše nedokážu pochopit proč je to tak.. 


Jinak k outfitu. Toto je můj klasický školní outfit, pohodlný a oživený o pár detailů. Pásek Moschino jsem na sobě neměla ani nepamatuju a hodinky Jet Set též ne :). Kabátek z H&M naprosto miluji a když začaly ty velké zimy bála sem se, že ho už nevynosím, ale opak je pravdou a já ho teď nosím co nejčastěji :))

32 komentářů:

  1. a najhorsie je ked sa ti takto zády obráti kedysi najlepšia kámoška a dnes jej nevieš prísť na meno... :( keby sme mali 13, pochopím...ale máme 23 :/

    OdpovědětVymazat
  2. jsi naprosto nádherná, dala jsi mi inspiraci k účesu:)
    sakra, jako bys mi psala do duše, tohle mě také poslední dobou vrtá hlavou, lidé se zkrátka mění...

    OdpovědětVymazat
  3. No o tom mi ani nemluv. Já si připadám, že jsem podělala co se dalo, myslela jsem si jak mám nejlepší kamarádky a jak spolu budeme "navždycky". Všechno se zlomilo a teď se nedokážeme bavit ani o normálních věcech a já jsem samozřejmě ten "odpad",který už asi není vhodný.
    Outfit je skvělý hodinky se mi strašně líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Podľa mna je to v pohode,ked sa tu chceš vyrozprávať..a máš pravdu veľa ľudí je takých,ktorým ty pomôžeš a oni sa ti potom takto podakujú,bohužial sama som nato ešte neprišla čím to je...:/

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež to nechápem, ale aspoň si uvedomím, že praví priatelia by toto nikdy neurobili :)


    Dúfam, že ti zdvihnem náladu aspoň trochu touto giveaway! http://lucyslifegallery.blogspot.sk/2012/11/giveaway-n2.html :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky tyhle problémy znám.. Naštěstí už vím, kdo je prvý přítel a kdo ne. Ale taky si díky tomu dávám pozor a už se moc nesnažím hledat si nové kamarády.. Snad to výška změní :)
    Hodinky a pásek jsou top!

    OdpovědětVymazat
  7. Cítíme se stejně.. taky mě to nepřestává udivovat. Alespoň jsem si tak uvědomila, kterým přatelům na mně doopravdy záleželo. :-) Outfit je naprosto super a ty hodinky ještě víc!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi tohle někdy vrtá hlavou, ale jediná věc, ve které jsem si jistá je, že v takovym případě je chyba rouhodně v nich, né ve mě!
    A řekněme, že teď prožívám něco podobného; strátu kdysi blízkých lidí, ale já jsem si uvědomila, že si za to můžu sama, jenže uvědomila bohužel pozdě...
    A ještě mi prosimtě řekni co děláš s těma vlasama, protože to není možný, jak ti tak krásně rostou a vypadají úžasně! :DDD ...já chci taky! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Neboj, časem se tyto lidi "přetřídí" a zůstanou jen ti skvělí :-) A to, že je potkáváš teď, je jen proto, aby ses naučila jim v budoucnu vyhýbat :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  10. no...tak tady na to ti opravdu asi nedokážu odpovědět :/ vím z vlastní zkušenosti, jaké to je...a vlastně vůbec nechápu, proč se tak ti určití lidé chovají :/ to asi nepochopím nikdy...takže to už neřeším, protože bych se z toho musela zcvoknout... :/

    máš nádherný vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  11. Presne tento problém som riešila nedávno. Ľudia, čo neustále len riešia alkohol, vysedávanie po krčmách... sa do mňa navážali kvôli tomu, že som točila pre môj blog videá. Čitateľkám sa páčili a chceli ich viac, ale pokým neskončím školu, tak žiadne nenatočím, pretože nechcem "dráždiť" ničnerobiacich ľudí tým, že ja robím to čo ma baví. .. To isté platí aj so sebaobetovaním sa pre niekoho, pomáhaním a podobne. Ako sa hovorí - Za dobrotu na žobrotu ;) Hlavu hore ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Mám to úplně stejně, řěkla bych, že jsem až moc hodná (spoustu lidí mi to řeklo) a já si to myslím taky. Podle mě, že pro tuto událost je jako vyšité pořekadlo "Pro dobrotu na žebrotu". Mám pár opravdových přátel, kterým můžu věřit a vím, že i když se pro ně rozkrájím, nevyužijí toho a přejí mi úspěch za každou cenu. V mém životě jsou ale i lidi(převažující strana), kteří se mi snaží zkazit život a nepřát úspěch v jednom kuse... Někdy si říkám, co jsem jim udělala, že mě najednou nepřijmou. Vlasně mám takovou svojí teorii :D Často si připomínám, že ti všichni opravdoví přátelé jsou inteligentní, zatímco ti, co se pouze jako přátelé jevili ze začátku mají na 2. pohled inteligenci podprůmněrnou.
    Já věřím, že pokud uvažuješ takhle, musíš být opravdu skvělá holka, kterou bych chtěla znát osobně ;-) A podle mě ty lidi, co ti vrazili nůž do zad, jenom prostě žárlili- taky že mají na co! Zkus si s tím nedělat hlavu (sakra, to se lehce řekne, vid? Taky se mi pak hůř koná...) Každopádně: hlavu vzůru!
    P.S.: opět ti to sluší :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Znám tohle moc dobře...:)je v tom závist. V dnešním světě by se bez této vlastnosti nedalo žít. Člověk člověku závidí a potom nedí divu, že se s ním přestane bavit. Ona to má já ne, ona je nejlepší, ona se stýká s tím a s tím a já zase nic! Je nás málo, kteří by se mohli pro druhé rozkrájet a pomoct jim. A oni? Ano jsou nám chvíli vděčni, ale rychle to zapomenou, co jsme pro ně udělali.
    Vykašli se na pomluvy;), lidé kteří "drbou" opravdu nic v životě nedokázali..jen mají tendenci se starat o druhé!
    Ignorovala bych je!

    OdpovědětVymazat
  14. Pocity, které máš znám moc dobře. Často si kladu stejné otázky : Proč se ke mě chovají takhle, když já se jim snažila naopak vždycky pomoct. Ale bohužel takovéto lidi nikdo nezmění,ale stále doufám, že si to časem sami uvědomí.
    Jinak hezké fotky :)
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Nejsi v tom sama.. i já se s tímhle často setkávám.. třeba v posledních dnech jsem zjistila, že se mi bývalí spolužáci veřejně vysmívají kvůli blogu.. ale co, neřeším to.. jen do toho, já na rozdíl od nich v životě něco dokázala! Stejně tak ty, takže na ně prď, nestojí ti za to! :)

    OdpovědětVymazat
  16. takoví jsou prostě lidi no...
    moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  17. S podobným chováním se v poslední době setkávám taky .. Je to přesně tak jak to píšeš, ale bohužel se s tím nic moc nedá dělat, jedině to ignorovat, což je někdy dost těžký, znám to ..
    Jinak ti to moc sluší na fotkách :) Nechtěla by si někdy natočit video-návod na takovéto účesy co nosíš? :)

    OdpovědětVymazat
  18. S takovým chováním se setkávám den co den. Je to tak, že pořádně nic neudělali a jen závidí. Je mi vždycky líto těch lidí, protože si vždy budou na něco stěžovat, nadávat na něco co nemají, závidí. Jsou to ubožáci. Inteligentní člověk si udělá obrázek sám, ale většina jde se stádem ovcí.... A pak to vypadá jak to vypadá.
    Nic si z toho nedělej a jdi dál. Takové lidi nemá cenu řešit natož se kvůli nim trápit!
    Na té první fotce ti to strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Důležité je takové lidi neřešit. Jen nad nimi mávnout rukou a spíš je litovat.
    Jinak tvůj outfit se mi moc líbí, v jednoduchosti je krása. :)

    OdpovědětVymazat
  20. já poslední dny přemýšlím nad něčím hodně podobným. za poslední dobu potkávám lidi, se kterýma jsem si byla ještě třeba před rokem, dvěma hodně blízká, chodili jsme spolu pořád ven, psali si.. a najednou jim nestojím ani za to, aby se na mě koukli, usmáli se a pozdravili mě.. cokoliv.. já bych je klidně pozdravila sama, ale to z nich úplně cítíš, jak na tebe ani nekouknou, jen abys jen prokrystapána nepozdravila.. tohle mě strašně mrzí :( nejhorší je to, že to tak mám i s jednou z mých nejlepších kamarádek. byly jsme tři, trávily jsme spolu v podstatě každý den jak ve škole tak po, pak jsme šly každá na jinou školu a s tou jednou se bavíme pořád stejně a té druhé nestojíme už ani za pohled..

    ale co se dá dělat. lidi jsou hold takoví, jací jsou a náš problém to není. to oni se změnili a oni dělají něco špatně, ne my :)

    OdpovědětVymazat
  21. myslím, že v tom bude závist..a řekla bych, že tobě je dost co závidět, v poslední době ses hodně zlepšila, zkrásněla si, lépe se oblékáš.. do ostatních věci bohužel nevidím, tak těžko soudit.. :) každopádně pokud se takhle chovají, tak na ně kašli a užívej si :))

    OdpovědětVymazat
  22. Jituš myslím, že je to tím, že je to taky trápí. a tak neví, jak to ze sebe jinak dostat, než tímhle ;) možná si to neuvědomují, ale tam někde v hloubi duše vědí, že jsi lepší než oni a tak si hledají všechno možné, jak aby si to nemuseli připouštět. a samozřejmě tam bude také závist, co si budeme povídat. A vůbec nejlepší je, když se takhle chová ex-přítel...taky si zažívám svý, vím o čem mluvíš. Mě když je z toho opravdu ouzko, prostě se vybrečím a jdu dál. Neříkám si, že je mi to ukradené a podobně, protože vím, že není a že mě to trápí a tak se prostě vymluvím, vybrečím a jedu dál :) já prostě razím heslo Boží mlýny melou a kolikrát jsem se už o tom přesvědčila ;) Všechno bude jednou dobrý, uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano bývalí přítel.. Takové lidé to jsou kapitoly sami pro sebe. S těmi mlýny souhlasím :))
      Věřím v to, že to dobré bude a hodně sil i tobě :*

      Vymazat
  23. moc ti to sluší, a opět musím pochválit vlasy, vypadají tak zdravě:)

    jinak to o čem píšeš se mi nestává, a to z jednoho prostého důvodu...s lidmi, co mají takový životní styl, jako jsi popsala se nestýkám a nejsem s nimi v kontaktu, protože s někým takovým bych si nerozuměla. ( většina z nich, co znám nemá pomalu ani maturitu, maximálně výuční list, a věčně sedí s flaškou vodky a cigaretou na lavičce ) Když tě někdo takový pomlouvá, nic si z toho nedělej, takoví lidé za to opravdu nestojí.
    Kamarádů mám jen pár, ale těch opravdových, kteří se i jako kamarádi chovají a nepomlouvají:)

    OdpovědětVymazat
  24. Holky moc vám děkuji za komentáře a vaše názory! :) Nad každým jsem zapřemýšlela a nemyslím si, že v tom hraje roli závist. Možná je to vše způsobeno tím, že ti lidé padli na takové dno, že jejich nejlepší obranou je útok, asi si myslí, že tak udrží na výši svoje postavení, hrdost a důležitost. A také v tom asi hraje roli i fakt, že jsem vždy tvrdila, že ti lidé tak dopadnou a došlo na mé slova.
    Strašně mě štve v jaké společnosti lidí se pohybuji i když už momentálně nedobrovolně, dřív jsem asi nevnímala nebo nevím..Ale máte pravdu, že nejlepší je se takovým lidem vyhýbat :)

    OdpovědětVymazat
  25. to je mi líto :( znám taky několik takových lidí, ale nejlepší je se na ně usmívat a být ta milá, protože pak budou za blbce oni. :)) takže hodně štestí a až půjdeš na vysokou, pokud ano, tak se všechno změní a budeš poznáš dalších plno milých lidí.

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Lidé, kteří se k tobě takto chovají, jsou lidé, které ve svém životě ve skutečnosti ani nepotřebuješ :) *own experience* stay strong!

    OdpovědětVymazat
  27. To je závisť. Sú nespokojní sami so sebou a vybíjajú si svoju nespokojnosť na druhých ľuďoch. Taký je môj názor. Nájdi si ľudí ktorí sú s tebou a majú ťa radi, ostatných ignoruj.Možno to bude stáť veľa námahy zo začiatku, ale oplatí sa to. Želám veľa sily :)

    OdpovědětVymazat