21. srpna 2012

Two products

Někdy je dobré přečíst si podrobně u výrobku informační štítek, občas se tam člověk totiž dozví, že výrobek má mnohem větší využití, než jak se na první pohled může zdát a tím pádem vám může pomoci v mnoha ohledech a tak i usnadnit život :).
Takovou zkušenost mám teď s dvěma výrobky od Biodermy, které mě velice mile překvapily. 

Myslím, že to nebudu dlouho zdržovat jde o Hydrabio Mousse a o Sensibio Dermální vodu. A v čem, že mají to využití? 
Hydrabio Mousse je původně čistící pěna na obličej a krk, ale na štítku se dočtete, že je vhodná i na holení. Říkala jsem si proč ne, za zkoušku nic nedám. A musím uznat, že jako pěna na holení je výrobek super! Nohy jsou po oholení krásně hladké a jemné a navíc nejsou podrážděné s čím mám u většiny holících pěn docela problém a navíc jako pomocník při čistění pleti je Hydrabio Mousse, též super! :)

Další výrobek je Sensibio Dermální voda. Dermální vody mám obecně moc ráda, skvěle osvěží, ale většinou mi vadí parfemace, která je tu nulová, což je super. Občas některé vody i lepí, ale s touto se vám to nestane. Takže to, že je voda vhodná k osvěžení už víme, ale k čemu dál? Například k zafixovaní make-up, když chce aby vydržel, nebo například při popáleninách od sluníčka, bolest po nastříkání poleví a pokožka se rychleji hojí (odzkoušené na vlastní kůži!) a také je výrobek super na podrážděnou kůži po holení :).
Máte i vy výrobky, které mají vícero využití? :)

8 komentářů:

  1. skvělé výrobky :) máš pravdu, někdy je dobré si přečíst informační lístek ;) :D

    OdpovědětVymazat
  2. bezva, biodermu zbožňuju:)

    OdpovědětVymazat
  3. měla jsem peeling, který byl jako mycí gel, peeling a maska v jednom :) a pak mě ještě napadá právě od Biodermy jeden produkt a to micelárka - odličovač, pleťová voda, tonik.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Biodermu zbožňuji a tyto výrobky oba mám a jsou vážně super!!!

    OdpovědětVymazat
  5. S Biodermou zatím zkušenosti nemám, ale mám jí za dobrou a kvalitní značku. Když to tak čtu, možná, že by mi těď, při spálené půlce těla od sluníčka pomohla ta dermální voda... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje maminka si ji na popáleniny od sluníčka stříkala pořád, jelikož se zapomněla u moře natřít a pak to tak dopadlo :D takže i za ni tuto vodu můžu maximálně doporučit :)

      Vymazat
  6. Bioderma je super a na dermální vodu nedám teď v létě dopustit :))

    OdpovědětVymazat
  7. ta pěna by mě lákala asi víc.. ale jsem celkem líná si mýt obličej různými pěnami a gely, takže bych ji měla doma asi dlouho :D:)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat