20. května 2012

Recenze: Kosmetika BIODERMA 3

Dneska mám pro vás dva výrobky z řady Atoderm a Sébium. A to krém na tělo, balzám na rty, hydratační krém a zmatňující tónovací krém.

Řada Atoderm je určena suchou pokožku, měla by navrátit jemnost a optimální schopnost hydratace vaší pokožce.


1.Atoderm krém
Cena za 200 ml je 369 korun. 
Krém by měl zpevňovat kožní bariéru a zabraňovat průniku dráždivých látek.  Je obohacený o zvlhčujicí, anti -dehydratační složky, které mu umožňují zadržovat vodu ve vyšších vrstvách pokožky a zabraňovat jí odpařování. Pokožka je dobře zvlhčená, získává vynikající odolnost a je opět jemná a pružná.

Můj názor: Mám velmi suché paže, mám tam takovou krupičku vysušenou, což mi hodně vadí a většina krémů se okamžitě vpije a účinek žádný. Po použití Atoderm krému, byla pokožka jemná, šlo cítit, že je hydratovaná a hlavně byla velice příjemná na dotek. Tento krém bych přirovnala tak ke krémům Neutrogena, jelikož ta hydratace je vážně skvělá, používám ho i na ruce a nemůžu si jej vynachválit :).

2.Atoderm tyčinka na rty
Cena 119 korun. Což je podle mě fajn. 
Tyčinka má za úkol zrychlovat regeneraci rtů, zvlhčovat a zjemňovat a dodávat výživu vysušeným rtům.

Můj názor: Nejlepší balzám na rty jaký jsem kdy měla! Je vážně super, má příjemnou vůni a velice jemnou nepoznatelnou chuť. Po použití jsou rty krásně vláčné a jemné a navíc tento efekt velice dlouho vydrží. Navíc se mi rty daly velice rychle do pořádku a zase vypadají skvěle :)


3. Sébium Hydra
Cena 329 korun.
Krém je na intenzivní a zklidňující péči má obnovovat hydrataci a rovnováhu.

Můj názor: Krém mě nijak extra nenadchl. Sice pěkně hydratuje a je na pleti velice příjemný, ale občas se mi po něm začne žmolkovat kůže, což není ideální a docela mě to štve, hlavně tedy když je horko, tak to není nic příjemného pokud si otřete obličej.

4. Sébium Mat Tónovaný
Cena je 459 korun.
Krém který dodává pokožce matný vzhled a přirozeně hnědý odstín.

Můj názor: Tento produkt je tak trochu můj miláček při líčení, jelikož pleť je po něm neskutečně dlouho krásně matná a svěží s hezkým hnědým odstínem a se zakrytými maličkými nedokonalostmi. Navíc je velice příjemný a i na něm pěkně drží make-up. Takže za mě doporučuji :)

16 komentářů:

  1. nejvíce mě zaujala dvojka a čtyřka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tu tyčinku bych taky potřebovala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obě věci z řady Atoderm mám a naprostá spokojenost! Tu tyčinku používám hlavně na noc :))) To samé ten Sébium Hydra krém! Mám už asi třetí balení a hrozně mi ten krém sedí žádné žmolkování jsem nevypozorovala :))
    http://angellovely-things.blogspot.com 

    OdpovědětVymazat
  4. biodermu používám a sem s ní spokojená)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem byla na vážkách, chtěla jsem si koupit jednu určitou sadu z řady pro mastnou a akonozní pleť, ale nakonec jsem si řekla, že radši počkám a zajdu si ke kosmetiče. Ale teď si mi zase nasadila brouka do hlavy s tím Sébium Mat! ...možná že si ho taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sébium Mat, Al a Sérum můžu jen doporučit ! :))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. pro Carolinn: taky jsem si vždy říkala, že nebudu utrácet a zajdu ke kosmetičce, ale léta ubíhaly a tak jsem si koupila Sébium H2O a Sébium AKN, později doplnila o Sébium Moussant a po 8 letech strašných útrap s akne už ani NEMUSIM ke kosmetičce :o)) za ty peníze stoji Bioderma fakt za to! ♥

      Vymazat
  6. Souhlas, tyčinka na rty také patří mezi mé nej, velmi příjemně voní:-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych tu kosmetiku chtěla vyzkoušet, ale bohužel na ni nemám peníze. Super článek :) koukni prosím ke mě.

    OdpovědětVymazat
  8. Bioderma je opravdu výjimečná, ale občas jsou nějaké kousky předražené:(

    sessionbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou, ale zas některé za to opravdu stojí a pomohou na 100% :)

      Vymazat
  9. do čtyřky nejspíš půjdu, několik produktů z této řady na svojí pleť používám a bez Biodermy si snad už ani život nedokážu představit, protože je to obrovský pomocník při péči o pleť.

    OdpovědětVymazat
  10. strašne ti ďakujem za tento článok :) je super.. biodermu doslova milujem ...:) Sebium Hydra a Sébium Mat tónovaný+ dalšie zelené a som velmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat