7. května 2012

LovePink

Dneska mám dvojnásobnou(trojnásobnou) radost, jelikož mi dneska přišel balíček a cestou ze školy jsem si koupila tričko po kterém sem pokukovala delší dobu. Moc často si trička v místním obchodech nekupuji , většinou jsou předražené nebo se mi absolutně nelíbí, ale toto se mi zalíbilo na první pohled a po delším rozmýšlení jsem se rozhodla, že si koupím. Vy co mě už nějaký ten pátek sledujete určitě víte, že trička s potiskem moc nenosím a jsem spíše na jednodušší věci, ale možná si takových triček koupím víc, jelikož se mi jich hned několik v obchůdku zalíbilo :). 
A v balíčku mi došli knížky od Lauren Conrad dostala jsem je prakticky od mamči, jelikož mě donutila si nějaké knížky vybrat a objednat, abych něco četla, tak doufám, že budou fajn. 

A tak mě napadlo.. 
Jaké jsou vaše oblíbené knížky?
 A co vy a potisky na oblečení? 

formspring

28 komentářů:

  1. to tričko nevypadá vůbec špatně ;) já na nějaké extra potisky taky nejsem, ale jedno dvě trička bych taky brala jako nějaký osvěžení :)

    já čtu hrozně ráda a tyhle dvě knížky si chci pořídit už dlouho, ale jelikož nemám vůbec čas na čtení a dlouho mít nebudu (o prázdninách mě čtení sice čeká, ale k maturitě)... takže je zatím nechávám u ledu :)

    OdpovědětVymazat
  2. to tričko je vážně úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. tričko vypadá zajímavě :)) jinak tyhle knihy se chystám také koupit, ale nějak se k tomu nemůžu stále dostat :X
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. přesně tenhle potisk miluju na svém hnědém triku z gatu a myslím, že ty ho máš v bílé :)
    nejradši mám teď Marqueze :)

    OdpovědětVymazat
  5. :) Knížka u mě nyní vede Muži,kteří nenávidí ženy a pak na mě čekají Andělé a démoni. Jinak ohledně potisků nevadí mi když nejsou moc překombinované alá NY,ale nějaký decentní mi nevadí. :) Jinak pěkné úlovky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. já taky moc nenosím trička s potiskem ,ale tohle je vážně krásný :))

    OdpovědětVymazat
  7. to tričko vyzerá super :') ja mám rada tričká s potlačou, ale také originálne a nie tie, ktoré nosí každý naokolo.
    a momentálne čítam Gossip Girl, daj potom vedieť ako sa ti páči kniha :')

    OdpovědětVymazat
  8. tričko se mi moc nelíbí, ale knížky jsou super, nedávno jsem si koupila 3. díl tak doufám, že bude stejně tak dobrý jako tyto 2 předešlé :))

    OdpovědětVymazat
  9. to tričko se mi líbí, taky bych takové chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  10. já momentálně čtu jen povinnou četbu nebo nějaké učebnice :) ale už se těším, až si přečtu pár "normálních" knih, co se mi doma nakupily :) a to tričko je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  11. Tričko vypadá skvěle, těším se na outfit s ním. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tričko je krásný! A já zrovna včera začala číst Dívku 16: Kolosálné trapas od Sue Limb a jsem nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky nemám moc triček s potiskem, ale tohle vypadá fajn :) Já poslední dobou taky moc nečtu, ale když už, tak Jíst mditovat milovat si přečti. Jinak bych měla začít číst k maturitě :D

    OdpovědětVymazat
  14. já čtu docela ráda :) momentálně povinnou četbu, kterou se snažím obzvláštňovat něčím zajímavějším ;) slyšela jsem, že ty knížky, které sis objednala, jsou hezký, tak snad budou ;) potom napiš recenzi :) já si nekupuju trička podle toho, jaké jsou značky apod., ale podle toho, jak mě zaujmou ;) takže to nějak neřeším :) už se těším, až to tričko uvidíme na tobě ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem sice LA Candy výhrala v giveaway, ale do teď se ke mě nedostala, takže nevím jaké jsou, ale našla jsem je v knihovně, takže si je půjčím a přečtu :)
    Jinak jsem nedávno dočetla skvělou knížku "Klub vášnivých botomanek" a musím říct, že mi sdí na spoustu holek a je to opravdu skvělé počteníčko :) doporučuji.
    To tričko vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řekla bych že po tom téměř roce čekání ani nedostane :D to si zkrátka the hills blog jen potřeboval nahnat čtenáře, nic si z toho nedělej ;)

      Vymazat
  16. Já mám většinu triček s potisky.. :D a to se mi to přitom moc nelíbí.. nevím jak to dělám :D a knížky si plánuju taky pořídit a přečíst, už dlouho mě lákají :)

    OdpovědětVymazat
  17. určite schvalujem výber knižiek knihy Lauren Conrad su jednoducho dokonalé a užastné odporučam si este kupit aj tretiu knihu Hořkosladký život.No je len skoda pre nas ze kniha The Fame Game este nieje prelozena :j

    OdpovědětVymazat
  18. přesně jako ty, nikdy jsem na ty potisky moc nebyla, ale teď se mi jich i spousta líbí, jen se ještě pořád zdráhám nějaké koupit. knihy od Lauren si chci pořídit na léto, na dovolenou nebo tak :) protože po prázdninách už mě čeká jen četba k maturitě :/ :D

    OdpovědětVymazat
  19. tie knižky by som chcela prečítať aj ja, tak budem rada, ak ich potom zhodnotíš :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tričko je pekné, teším sa na outfit-lebo takto ho veľmi nevidno. A tieto knihy by som si aj ja rada niekedy kúpila:)
    Trička z potlačov začínam obmedzovať a čím dalej tým viac sa mi páčia obyčajne jednofarebné basic tričká:)

    snažím sa rozbehnúť môj blog, tak ak chceš navštív, veľmi ma to poteší:) http://sue-s-wonderland.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. tričko se mi líbí :) potisky na tričkách mám ráda, texty už tolik ne ( vyjímkou je to z Elle- university of beauty )
    a knížky co se mi líbily : Tři kamarádi od remarqua, pohyblivý svátek od hemingwaye, 1984 od orwella, Velký gatsby od fitzgeralda, Rosemary má dětátko... :)

    OdpovědětVymazat
  22. knižky veľmi rada čítam a je jedno aké /až na povinnú literatúru :D/ :)

    OdpovědětVymazat
  23. Paradníí triikoo :) http://mijaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Mno potisky mi taky nikdy nic moc neříkaly:-( ale myslím si, že až mě nějaké tričko zaujme, nebudu váhat! Jinak skvěle zvolené knížky, taky sháním!

    OdpovědětVymazat
  25. já osobně nusím mít na potisky náladu...mám raději bez potisků...a momentálně čtu účetnictví neziskového sektoru :D

    OdpovědětVymazat
  26. to tričko se mi teda líbí. já sama nosím spíš jednoduché věci, ale když se mi potisk líbí, koupím si ho, je pravda, že potisky, které se mi líbí moc neprodávají...takže moje trička zůstávají převážně bílá, černá nebo pruhovaná :)

    OdpovědětVymazat