22. března 2012

Recenze: Kosmetika BIODERMA 2

Na úvod bych chtěla říct, že spolupráce s Biodermou je pro moji pleť asi to nejlepší co se mi mohlo přihodit. Dneska mám pro Vás další tři výrobky, které si nemůžu vynachválit, jsou vážně skvělé :)).

1. Hydrabio Peelingový krém 
Cena: 409 kč
Na stránkách píšou, že je to hydratační peeling obsahující patent Aquagenium, který navrací pokožce její ztracenou schopnost hydratace.

Můj názor: Název peelingový krém naprosto odpovídá! Příjemnější peeling jsem snad ani nikdy jindy nevyzkoušela, je to jako kdyby jste se mazala krémem, který obsahuje tak akorát velké a hrubé zrníčka, které velice příjemně vyčistí vaši pleť. S mamkou si ho jenom chválíme. Pleť je po něm hebká, jemná, jako kdyby jste se právě namazala krémem - ten pocit hydratace je naprosto perfektní! A navíc ho stačí úplné malinko! :)

2.Sébium sérum
Cena:  339 kč 
Na stránkách píšou, že je to obnovující sérum pro mastnou až smíšenou pleť. Vyhlazuje a zlepšuje strukturu pleti, výrazně redukuje přetrvávající nedokonalosti pleti.

Můj názor: Tohle sérum používám každý den na noc v  kombinaci s nočním krémem, který mám. Vlastně buď ho můžete používat každý druhý den na noc a nebo intenzivně po dobu 4 týdnů pro optimální výsledek. Musím říct, že mě naprosto vyhovuje, pleť se mnohem rychleji hojí a po ránu je velice příjemná na dotek. A výskyt pupínku se docela hodně omezil. Jediné co bych vytkla je to, že je pleť pár minut potom tak nepříjemně ulepená, ale to po vstřebání přejde :).

3. Sébium Al
Cena: 299 kč
První intenzivní péče o aknózní pokožku, která působí ve všech zánětlivých stádiích.


Můj názor:  Tenhle krém můžu jednoznačně prohlásit za mého dvorního miláčka! :D Asi dva dny na to co jsem ho dostala, se mi udělali nepříjemné boláky co po pár dnech se přemění na pupínky. Okamžitě jsem si je začala natírat  a k mému překvapení do dvou dnu nebylo po boláku/pupínku ani vidu ani slechu. Takže účinek byl vážně perfektní! Může se používat pod make-up a většinou se aplikuje jednou až dvakrát denně, já ho používám ráno pod make-up a večer na spaní a jsem spokojená! :))


Na závěr bych Vám chtěla říct, že vím, že kosmetika je celkem drahá, ale myslím, že jde si třeba každý měsíc koupit něco, když se například domluvíte s rodiči. Já jsem se mamkou domluvila a slíbila mi, že když budu něco chtít znovu, že si to můžu koupit pokud mi to vyhovuje. Takže nezoufejte a určitě něco vyzkoušejte a navíc v lékárnách bývají většinou akce, že za cenu jednoho přípravku dostanete dva a podobně :)

13 komentářů:

  1. Ta jejich zelená řada mi také moc vyhovuje! Obzvlášť Sébium Hydra krém! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tak ty první dva výrobky mě hodně zaujaly a určitě je připíšu na můj list "co-nutně-musím-mít" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Bioderma je super :)

    /giveaway u mňa na blogu/

    OdpovědětVymazat
  4. Na Biodermu počujem stále samú chválu, takže určite niečo vyskúšam :) Inak sa mi veľmi páči, ako vieš napísať tie recenzie :D Len tak ďalej... :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já si koupila Sebium Al 30ml/250Kč na takové tukové pupínky ale ucinek zatím asi zadný, nevím jak se jich zbavit :-/ Jinak mam Biodermu ráda, mají skvělé tělové mléko Atoderm. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla bych taky nejradši zkusit všechno:D.. Ale peníze na to nejsou:(.. Doufám,že vyhraju třeba příští giveaway s Biodermou :) ..A můžu se zeptat jestli nechystáš zase článek s tím co ti teď pomohlo s tou pletí? :) Viděla sem že teď na fotkách jí máš dobrou.. A já s tou svojí ..no radši nic:D.. Ocenila bych kdyby si napsala jako i kosmetiku jakou používáš .díky !! :)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to skvěle! recenze je úžasně napsaná! :) máš pravdu, tato kosmetika je dražší, ale řekla bych, že se to vyplatí ;)

    OdpovědětVymazat
  8. jestli se mužu zeptat,tu 3ku
    používáš to jako krém na celou pleť nebo jen na ty pupínky?
    mám teďkom tu pleť děsnou a jediné co zmůžu akorád tak ty boláky vysušovat tyčinkou protože mě příjde že nic už nezabírá :x

    OdpovědětVymazat
  9. na biodermu nedám dopustit, obzvlášť na zelenou řadu, protože mám problematickou pleť :) mám AKN krém, ale ráda bych po přečtení vyzkoušela i Al.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělá recenze...zatím jsem biodermu neměla, ale vážně o ní uvažuju:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja sa tiez zacala pouzivat sebium al + odlicovacia vodicka, pred nanesenim kremu, ale zatial som po zhruba 2 tyzdnoch nezaznamenala vyrazne zlepsenie . Mozno tomu treba este cas

    OdpovědětVymazat