8. února 2012

Wishlist



1. Máte někdo zkušenost s tímto BB krémem od Garnieru? Chtěla bych si ho pořídit na jaro a léto, kdy mám lepší pleť, abych ji zbytečně nezatěžovala make-up, ale nevím jaký odstín jestli světlý nebo normální. Vím, že spousta z Vás krém už testovalo tak by byla ráda za jakoukoliv radu :))
2.Grepfruitový peeling od Neutrogeny. Mám na něj zálusk už delší dobu. Strašně moc si ho přeji, ale stále nevím jestli mi bude vyhovovat.Pokud máte zkušenost budu ráda, když se podělíte :) 
3. Nějaký štětec na make-up. Dávat si ho prsty není zrovna nejlepší volba a když jsem viděla jak úžasně make-up vypadal od kosmetičky, když mi ho nanesla štětcem, začala jsem o něm uvažovat. Chci zkusit nějaký levnější, abych zjistila jestli to pro mě bude lepší nebo ne. Co používáte na make-up Vy? Štětec, houbičku nebo vůbec nic jako já do teď? :D
4.Láhev Bobble. Tak nad tou přemýšlím už strááášně dlouho. Všichni jsou s ní spokojení. Říkají, že je voda z ni opravdu lepší. Chci ji vyzkoušet, jen nevím jestli se ty peníze za ni oplatí nebo ne :(
5.Kulma Remington. Je to nejlépe ohodnocená kulma na vlasy a navíc se mi strašně moc líbí vlnky z tohoto typu kulmy. Jelikož takové věci nejsou levné, tak se chci zeptat jestli někdo z Vás konkretně tuhle kulmu má a jak jste s ní spokojení :) Moc by mi to pomohlo při rozhodování. Ono recenzi je na internetu spousta, ale nikdy nevím co si o tom myslet, když každý říká něco jiného :D 

A nakonec moje láska, která je už na cestě ke mně, není to ta klasická kabelka kterou mají všechny blogerky, ale je jen o malinko jiná :D Ale i tak se na ni strašně těším. A díky ní se těším už i na jaro, jelikož k šortkám a leginám vypadá skvěle :)
formspring/shop

57 komentářů:

  1. Jsem na tom stejně - make-up si nanáším prsty a asi to není nejlepší pro mou pleť, budu si muset pořídit nějaký. A bb cream nemám, ale taky si ho chci pořídit.

    OdpovědětVymazat
  2. taky bych si chtěla pořídit BB krém , četla jsem asi tři nebo čtyři recenze a vyzdvihovaly ho :)
    bobble láhev se podle mě vyplatí , byla jsem se po ní podívat i v datartu ale nic

    OdpovědětVymazat
  3. tu kulmu by jsem taky chtěla takže neporadím a budu se sem chodit dívat na tipy :P
    jinak už nějaky čas používám štětec na make - up od ELF a jsem strasne spokojená :) krásně se make - up roztírá a štětinky nevypadávají. Jak jsem tedka koukala na stránky ELF mají ho v akci do čvrtka :)

    OdpovědětVymazat
  4. z kama taška ? : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. seženeš ji na ebay pod názvem black celebrity bag ;)

      Vymazat
    2. ta kabelka je úžasná! už jsem na ni na ebay koukala. Můžu se zeptat, jak to je, když bych ji objednávala z GB? Tam se k tomu poštovnému platí ještě clo? Moc děkuju za odpověď, nikdy jsem z ebay totiž neobjednávala :-) Super blog btw!
      El

      Vymazat
    3. Já ji neobjednávala, šlo to přes kamarádku. Týjo neví přesně, ale vím, že když jsem se bavila se sestrou říkala, že by se z GB platit clo nemělo, jelikož je v EU, ale vážně nevím, zatím jsem ještě já sama z ebay neobjednávala, bohužel neporadím :(

      A děkuji moc :)!

      Vymazat
    4. pokial je to z GB neplati sa clo ani dph....je to krajina EU...

      Vymazat
  5. ten peeling je skvělý, mám po něm nádherně jemnou plet, takže doporučiji. a kabelka je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten štětec by mě také zajímal a nejlíp aby byl dostupný v drogerii...

    OdpovědětVymazat
  7. ten peeling je super, zkušenosti mám :)) jinak štětec na makeup mám od oriflamu, a nemám ho moc ráda protože mi přijde moc hustý a tlustý ( že tam má moc štětinek ),snesla bych tenčí, mín štětínek. ale používám ho v pohodě. občas nanáším prsty, ale nicc moc no :/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty objednavaš z ebay ? nemas strach o ucet ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na účtě nemám desetitisíce, takže i kdyby já z ebay objednávala strach bych neměla. Nevím taky proč, když platíš přes paypal a kupuješ od ověřeného prodejce. :)
      A jinak já to tam nekupovala, zajistila mi ji kamarádka:)

      Vymazat
  9. Peeling můžu jenom doporučit ;)

    OdpovědětVymazat
  10. taktiež by som si priala tú fľašku :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak ten peeling mam, mam ale uplně jinou plet než ty, mám spíš smíšenou,T-zonu a sušší líčka, ale jinak na projasnění dobrý :) Nějak extra mi ji nevysušuje, ale třeba na černé tečky mi nepomohl :/..jinak tu kulmu na vlasy mám :) Jsem s ní spokojená, ikdyž já mám radši větší lokny(protože mám dlouhé vlasy a vypadají líp s většími), takže bych snesla nějakou tlustší, takže to namotávám vždycky po částech v tom nejtlustším místě navícekrát :D jinak mi přijde super, na krátké vlasy bude podle mě perfektní, takže být tebou bych do ní šla:)

    OdpovědětVymazat
  12. Kulmu mám a je fakt dobrá. :) vlnky jsou hezké a dají se vytvořit v několika různých velikostech.
    Jinak všechny ostatní věci chci taky. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám právě tenhle štětec ze základní řady od Elf a vyhovuje mi. :) Dřív jsem používala houbičku, ale "sežrala" toho zbytečně moc. Prstama to nezvládnu, nemám ráda pak make-up za nehtama a tak.:D
    Takže ten štětec doporučuju, i když už mám zálusk na nějaký drazší.

    OdpovědětVymazat
  14. tuhle kulmu mám já i kamarádka..a spokojenost..vlny drží i na druhý den

    OdpovědětVymazat
  15. Na make-up mi včera přišel Stipple Brush od ELFu, dneska jsem ho poprvé použila a můžu jen doporučit. A nad Bobble láhví taky dlouho přemýšlím, ale ta cena mi přijde přehnaná.

    OdpovědětVymazat
  16. nad tou lahví jsem taky přemýšlela, ale zas na druhou stranu.... :D :) nevím no ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Všetko super.Z tej edície remington mám žehličku a aj fén tak tipujem že aj tá kulma bude vynikajúca :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. ja som na tu kulmu pozerala tiez, ale stale som si neni ista..:) a grepfritovu neutrogenu by som chcela, ale u nas som tuto radu vobec nevidela...a s nanasanim makeupu so stetcom, u mna to bolo tak, ze zaviselo aj od toho aky make-up som pouzivala...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Kulmu mám, dostala jsem jí k narozkám, je skvělá, chystám brzo recenzi na blogu :) Všem moc doporučuji, vlnky dělá krásné, je to rychlé a vlasy vypadají skvěle, jen jsem si dost popálila bradu :D

    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám od Remingtonu tuto kulmu http://www.muj-remington.cz/image/cache/c/data/produkty/vlasova-pece/kulmy-stylery/Kulma-na-vlasy-CI9532_3D_PACK-800x800.jpg a nevím, jestli je to mnou, mými vlasy a nebo prostě nevím, jak si dělat super vlnky (asi to bude tím), ale zatím se mi nepodařilo si udělat účes, který bych si přála :( použila jsi na vlasy ještě nějaký přípravek, aby ti ty vlnky držely? vůbec netuším, který bych si měla pořídit..

    a jinak štětec na make-up mám z H&M za 129,- a i když mi sem tam zanechá nějakou tu "cestičku" na tváři, tak stačí si obličej přetřít třeba kapesníčkem nebo prsty a nic tam nemáš :)
    tento BB krém má moje "tchýně" a zatím nic neříkala, že by s ním nebyla spokojená a já jsem si ho zkoušela na nos a vypadal hezky :) a jestli ho chceš mít na jaro/léto, tak bych si koupila spíš ten tmavší :) přece jenom se budeš slunit a tvá pleť bude tmavší než teď v zimě :)
    a ten grepfruitový peeling mám taky a jsem s ním spokojená :) odstraní ti takové ty odumřelé buňky a i trochu voní :)

    ach jo, zase jsem napsala sloh :D omlouvám se, jsem v tom strašná :D

    OdpovědětVymazat
  21. hezký wishlist, pak čekáme recenze :)

    OdpovědětVymazat
  22. Kulmu mám a dělá ty nejhezčí vlnky . Jakýkoliv velikosti. Nahřívá se rychle. A já sem s ní spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  23. O bobble lahvi také uvažuji. Jen se stále nějak nemohu rozhoupat :(.
    Na BB cream jsem nečetla moc dobrých recenzí. Jsou prý i lepší a levnější. Já osobně mám od Nivey a vůbec mi nevyhovuje. Dvě barvy tónujícího krému je podle mne málo. Ale tak každý má jinou pleť. Třeba ty z něj budeš naprosto nadšená (což ti přeji :) )
    A ta kabelka se mi moc líbí :)
    Halley http://raspberry-halley.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. co vím, tak máš též problematickou pleť a mastnou t-zónu že? pak bych si tento bb cream nekupovala, je vhodný spíš na normální až suchou. pokud chceš zkusit bb cream, objednala jsem si teď jeden od skin 79 dream girls, je určený na problematickou mastnější pleť, tak na něj mrkni ;)

    a peeling můžu jen doporučit, jen si ho pořádně očuchej. ta grepová vůně je krapet "umělejší", ale mně vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám právě očuchaný ten peeling tak stokrát :D každý týden kolem něj chodím :D
      Já mastnou T-zónu nemám skoro vůbec, pleť se mi hodně zklidnila takže je spíš takového normální charakteru momentálně, proto o tom krému uvažuji a jinak děkuji za tip :))

      Vymazat
    2. no nevím, moc pozitivní reakce jsem na něj nečetla a na to, kolik stojí peněz bych to neriskovala. být tebou poohlédnu se po těch dalších třeba skin 79 má velký výběr, nebo missha.. a na ebay se dají koupit hooodně lacino. já za něj dala 190 korun :)

      Vymazat
    3. Já na ně právě koukala a vyjeli na mě strašné sumy jsem se aj lekla kolik za takové krémy některé značky chtějí :D děkuji za názor kouknu se jinde, ale stejně asi vyzkouším ten garnier, využiji slevu a bude :D :)

      Vymazat
    4. když si ho budeš chtít koupit tady v čr tak jo ;) to se ceny pohybují kolem 500, ale zadej si to na ebay a uvidíš že ti vyjedou ceny jako 9.50, 9.98 atd ;) a u některých je i poštovné zdarma.
      uvidíš, co budeš chtít vyzkoušet, jen se snažím poradit :)

      Vymazat
    5. jsi strasne moc hodna :). Uz jsem na ebay koukala a ty ceny jsou super, zacinam o nem dokonce uvazovat, recenze jsou na nej dobre, ale pockam si na tvou a pak se rozhodnu, jsem zvedava! :D

      Vymazat
    6. já jsem zvědavá taky :D měl by mi dorazit koncem měsíce, tak uvidíme :)

      Vymazat
  25. ten garnier je strašný podle mě teda:/ tmavý odstín jak na mulatku a ten světlý mi tedy světlý moc nepříjde, navíc je takový do oranžova...nesplňuje dle mého co slibuje a mě docela podráždil kůži - garnier no...ale tak je to individuální:)

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem na ten Garnier taky zatím tedy četla jen špatné recenze. Měla jsem takový od nivei co byl dříve a byl moc tmavý i ten nejsvětlejší odstín a i kdyby tak výsledek nic moc nebyl. Třeba tohle bude lepší.. A na make-up je super stipple ale tenhle vyzkoušej taky za 39 je dobrý (teď už tedy za 45..),ale stejně mám radši stipple nebo prsty:)

    OdpovědětVymazat
  27. osobně mi ten BB krém moc nevyhovuje :/ psala jsem malinkou recenzi, můžeš kouknout na blog. a štětec na make-up už mám vyhlídnutý od sigmy, f82, naprosto skvělá série! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Všchny výrobky od Neutrogeny jsou super.. O tom Garnieru sem taky přemýšlela, ale nevím, jestli si ho mám pořídit:/

    OdpovědětVymazat
  29. kónickou kulmu můžu jen doporučit :) je s ní hrozně jednoduché zacházení.. a úplně tu samou co máš na obrázku jsem asi před třemi měsíci objednávala zákaznici. Je s ní taky moc spokojená ;)
    BB cream bych chtěla zkusit, podle všeho by i seděl k mé pleti, ale pořád si nejsem nějak jistá. Spíš to nechám až na léto :)

    OdpovědětVymazat
  30. O té láhvy slyším poprvé, našla jsem si k tomu nějaké informace, vypadá zajímě, asi nad ní začnu taky uvažovat ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Přesně tuhle kulmu od Remington mám a jsem s ní hrozně moc spokojená, je úžasná. Vlnky mi s ní vydrží minimálně i druhý den, navíc se s ní snadno manipuluje :)

    Bobble láhev mám také v plánu, ale pořídím si ji spíše až někdy na jařem teď si nosím do školy čaje :) A BB Cream bude mým pomocníkem v létě, přece jen ještě teď potřebuji víc krycí make up :)

    OdpovědětVymazat
  32. kulmu mám je výborna odporučam

    OdpovědětVymazat
  33. :) Tak já mám na léto pořízený už tonovací krém od Clinique. Jinak sem spíše zvyklá nanášet vše rukami. Peelingy od neutrogeny určitě doporučuji sou šetrné a já teď finishuju zelený a také si chci pořídit tento. Jsou jemný a dají se používat každý den a také,že ho používám. :)

    OdpovědětVymazat
  34. úžasný blog :) Prosím navštív ma a keď chceš môžeš mi dať aj followera :) Vopred ti veľmi veľmi pekne ďakujem :)))

    jojaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. kde si tvoříš wishlisty ?,

    OdpovědětVymazat
  36. obrázky stahuji normál z netu a pak si je dávám dohromady v programu zoner photo studio :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ten BB od Garnieru si vážně nekupuj!Podle mého názoru je to vážně děs,vůbec ti nesjednotí pleť,je neuvěřitelně mastnej(to si můžeš na obličej rovnou napatlat máslo,což myslím naprosto vážně,protože to vyjde nastejno :D ) a navíc se mi potom na tváři objevily skvrny,který tam normálně nemám jelikož mám bezproblémovou pleť,za mě jasný ne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to vyřešila tak že jsem se přihlásila do soutěže abych ho mohla otestovat :D, abych za něj zbytečně neutrácela tak jsem zvědavá :D

      Vymazat
  38. BB cream je super, rozhodně doporučuji, pro mě lepší než makeup... Jinak prodávám Chelsea botky Asos http://obleceni.bazos.cz/inzerat/14357877/ASOS-ALIBI-Leather-Chelsea-Ankle-Boot-boty.php

    OdpovědětVymazat
  39. Ten peeling mám a je bezkonkurenční! Určitě nebudeš litovat jediné koruny :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Parádní :)
    Můžu se zeptat, odkud jsi objednávala tu kabelku ? Strašně dlouho takovou sháním :(

    OdpovědětVymazat
  41. Tu láhev má spolužačka a je s ní nadmíru spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Mám tu kulmu, je úžasná ♥ Kudrlinky vypadají tak nějak přirozeněji než když jsem si je dělala žehličkou (mám sleek&curl).. Můžu jedině doporučit..

    OdpovědětVymazat
  43. Já na makeup používám prsty, protože mi vyhovuje vážně jenom minimální krytí, ideálně tonování.
    Ale na situace, kdy potřebuju vážnně supr makeup hodlám objednávat ten studio Powder brush (kulatý, sestřižený rovně), slyšela jsem na něj samou chválu.

    BB krém od Garnieru je na mě moc tmavý, za což jsem ráda, protože podle recennzí bych řekla, že bych koupě litovala, ale pokud na léto sháníš něco lehkého a jemně krycího, doporučuji Tónovací krém od Dermacolu nebo e.l.f. Lehký hydratační makeup SPF 15, je vážně skvělý, jemně krycí (pokud ho teda nepoužiješ moc) a i když je to malé balení, já ho mám už několik měsíců, protože na svěží vzhled a sjednocení ho stačí fakt málo. ;) Za tu cenu doporučuji vyzkoušet, určitě najdeš svůj odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  44. tá flaša bobble z vody síce odstraní všetko zlé, ale tiže všetky dobré minerály a živiny. ja len tak.

    OdpovědětVymazat